Afișez singurul rezultat

Termostat Smart Homplex NX1

645,00 lei
Cu termostatul Homplex NX1 poti controla de oriunde te-ai afla,temperatura, umiditate si ai flexibilitatea de a crea programe de încalzire personalizate asa cum iti doresti pentru locuinta ta.
homplex

Producator român de solutii moderne si inovatoare destinate amplificarii confortului si sigurantei în mediul rezidential si industrial. Misiunea Homplex este  să ofere tuturor partenerilor  acces facil la o gamă vasta de soluttii eficiente si de calitate, abordari pragmatice, dinamism, onestitate si creativitate, împreuna cu disponibilitatea de a comunica permanent cu acestia. Prioritatea mea principala o reprezintă propunerea constanta de solutii inovatoare, realizate la cele mai înalte standarde calitative, în România. Echipele Homplex depun eforturi constante pentru a raspunde nevoilor pe care le au partenerii companiei, chiar daca acestea trebuie sa includa solutii dinamice pentru complexe rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale sau industriale, ori dezvoltarea infrastructurii (rețele de alimentare cu apă potabilă, gaze naturale si canalizare).

In cei zece ani de activitate, m-am dezvoltat armonios, alocând resurse considerabile pentru dezvoltarea soluțiilor adaptate tendințelor si a noilor tehnologii.