Ecoterm Optim Clima va ofera cele mai eficientae solutii de incalzire si climatizare. Aceste produse ecologice pentru incalzirea resedintei duneavoastre pot fi achizitionate direct din Showroom sau din Magazinul nostrul Online.

Accesand site-ul nostru optimclima.ro, cautati produsele care  corespund cerintelor dvs. folosind motorul de cautare din partea de sus a site-ului sau folosind meniul din stanga cu categoriile de produse.

Toate produsele  sunt ordonate  in categorii si subcategorii dupa specificatii si caracteristici tehnice. Dupa ce studiatii caracteristicile tehnice la produse si considerati ca un produs se preteaza cerintelor locului unde trebuie amplasat, are puterea calorica necesara pentru incalzirea spatiului respectiv si da bine cu  design-ul incaperii, va sugeram sa  introduceti produsul in “COS”, apasand tab-ul „Adauga in Cos”.

Produsele adaugate in cos, pot fi revazute in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

In aceasta pagina  aveti posibilitatea introduceri codului promotional daca acesta exista si sa apasati tabul Aplica Cod . Dupa introducerea codului promotional  apasati Tabul  Actualizati Cosul.  In partea dreapta a pagini gasiti informatiile despre transportul produselor, costul si firma care livreaza comanda. Tot aici gasiti tabul cu Continua cu Finalizarea.

Dupa aceasta comanda, se deschide pagina cu “Detaliile de Facturare “unde trebuie sa competati toate datele bifate cu steluta(*) necesare intocmirii facturii si livrarii produselor la adresa de livrare solicitata.

Daca aveti cont logarea  pe site-ul nostru se face adaugand adresa de email si parola folosita la inregistrare. Daca sunteti  un client nou si nu aveti cont va sugeram sa completati cu atentie campurile solicitate.

In partea dreapta a pagini gasiti informatiile despre Comanda ta, produsele comandate si valoarea lor. Mai jos, sub comanda tot in partea dreapta aveti o fereastra unde  Alegei modalitatea de plata.

Comanda se poate livra si la o alta adresa decat cea specificata in cont bifand casuta Livrarea  la o alta adresa. Aici veti completa noua adresa de livrare a produselor cumparate

In Fereastra de Mentiuni puteti completa informatii care le doriti inainte de livrarea comenzii sau cele care vor fi adresate firmei de Curierat.

Inainte de a apasa pe butonul Plaseaza Comanda bifati casuta(dupa ce cititi) Am citit și accept termenii și condițiile.

Dupa aceasta ultima miscare veti primi Mesajul de confirmare a comenzii, cu produsele comandate si datele completate de dvs.

Va multumim pentru increderea acordata magazinului nostru si ca, sunteti unul dintre partenerii nostrii care beneficiaza de avantajele produselor si serviciilor noastre.