Blog

Chiuvete Granit Montebella-simbol al luxului in bucatarie

Chiuvete-Granit-Montebella---simbol-al-luxului-in-bucatarie!

De ce chiuvete Granit Montebella?

Combinand tehnologiile germane cu solutiile de design modern, compania producatoare au denumit aceste Chiuvete Granit Montebella-simbol al luxului in bucatarie! Bucataria este locul in care majoritatea oamenilor isi petrec timpul liber, confortul aici, depinde nu doar de gustul proprietarului, ci si de utilizarea rationala a spatiului si a calitatii mobilierului.

Peste jumatate din timpul petrecut in bucatarie, este dedicat zonei in jurul chiuvetei de granit, asta este motivul principal de care trebuie sa tineti cont in momentul achizitiei unei chiuvete. Chiuvete-Granit-Montebella---simbol-al-luxului-in-bucatarie!-albaChiuvetele de granit Montebella arata foarte elegant, subliniind gustul impecabil al proprietarilor casei si incadrandu-se in design-ul general al interiorului. Calitatea si simtul estetic dar si practic al acestor chiuvete de bucatarie Granit Montebella au ca scop de a face munca cat mai placuta si un impact vizual puternic.

Chiveta de bucatarie Montebella se pliaza gusturilor si solicitarilor fiecarui client, in materie de design, functionalitate si durabilitate in utilizare. Producatorii Montebella, au investit in dezvoltarea de tehnologoi si materiale noi, impunand standard de calitate in ce priveste senzatia tactila si impactul vizual.

Pentru a avea eficienta in utilizarea zilnica, producatorii Montebella, plaseaza un accent puternic pe conceptul ce sta la baza productiei de chiuvete de granit. Fabricate pentru uz zilnic, realizarea lor nu este creata in totalitate din granit. Compozitia Chiuvetelor Montebella este un amestec de granit si rasina, cunoscut pentru frumusetea si durabilitatea sa. Chiuveta din granit are o structura monolitica, de inalta calitate, de culori elegante, ce nu sunt amenintate de expunerea chimica, mecanica sau la impactul cu ultraviolete. La nivel practic, modelele de chiuvete de granit au dimensiuni care sa se potriveasca oricarui tip de bucatarie – fie ca este vorba de spatiul limitat al unei garsoniere sau bucataria spatioasa a unei case.

Posibilitatile de montare pe blat sau la acelasi nivel cu blatul sunt si ele menite sa serveasca scopurilor individuale.  Usurinta  de accesorizare a chiuvetelor cu dozatoare de detergent lichid, sau iluminare LED dovedeste orientare catre utilizator si confortul acestuia la utilizare.

Chiuvete-Granit-Montebella---simbol-al-luxului-in-bucatarie!art
Avantaje Chiuvete Granit Montebella sunt:

  • nu se zgarie,
  • nu se deformeaza sub influenta acizilor si substantelor alcaline
  • indeplinesc pe deplin criteriile de igiena.
  • rezistenta mare la schimbari  de temperatura brusca, la temperatura ridicata
  • nu vor absorbi grasimea si umiditatea

absenta  sunetului neplacut atunci cand curge apa, sau cand spalati vasele.

Cum alegem o chiuveta  de granit ?

Datorita tehnologiei speciale de fabricare a chiuvetelor pentru bucatarii, producatorii Montebella, pot oferi consumatorilor, mai multe modele diferite de chiuvete care difera prin culoare, forma, dimensiuni si adancime. Atunci cand alegeti o chiuveta pentru spalarea vaselor, este important sa va ganditi nu doar la design, ci si la practicitatea produsului. Intr-o varietate ampla de culori si nuante, forme si dimensiuni ce se integreaza perfect in orice interior de bucatarie,chiuvetele Montebella, sunt create pe masura solicitarilor dumneavoastra. Cu linii drepte sau forme rotunde, chiuvete cu o cuva sau doua, cu uscator mare, mediu sau deloc, ce ofera spatiu generos, optiunile de design par sa curga natural pentru un plus de modernism si eleganta.

O solutie moderna este Chiuveta bucatarie Granit Montebella Azalea, cu doua cuve de dimensiuni diferite si uscator. Daca designul bucatariei este deja prevazut, atunci veti putea decide alegerea modelului potrivit pentru a se armoniza cu designul, stilul sau tendinta mobilierului de bucatarie.Chiuvete-Granit-Montebella---simbol-al-luxului-in-bucatarie!artico

Comparati dimensiunile chiuvetei cu piesele de mobilier si dimensiunile camerei. Majoritatea modelelor de chiuvete sunt prevazute cu orificiul pentru fixarea bateriei, unele modele de chiuvete de bucatarie sunt complet reversibile, se pot monta atat pe stanga, cat si pe dreapta.
Chiuvetele de bucatarie din Granit Montebella sunt o investitie profitabila! O frumoasa chiuveta de granit va transforma interiorul bucatariei dumneavoastra!

 

Lasă un răspuns