Blog

Panourile Radiante Uden-s Design – Economie, Eficienta si Eleganta ambientala

Panourile Radiante UDEN Design - eficienta si eleganta ambientala

Panourile Radiante UDEN Design – eficienta functionala si eleganta ambientala

Ritmul alert al secolului XXI se face resimțit si în ceea ce privește evoluția încalzirii locuințelor. Beneficiarii optând pentru un sistem economic, ecologic, ușor de întreținut, sa se armonizeze estetic în ambiente elegante, unice și personalizate!

Panourile radiante Uden-s Design sunt o adevărată descoperire pentru iubitorii de soluții de design personalizate! Formele originale, textura și decorul handmade, vor deveni o parte integranta a oricărui interior, subliniind stilul său unic! Suprafața Panoului Radiant Uden-s, poate imita orice piatră naturala, textură din lemn, argila, tesatura, piele, suprafață lucioasa, lustruită, texturata și orice formă sau dimensiune.

Panourile Radiante UDEN Design - eficienta si eleganta ambientala

Într-o varietate de stiluri, incluzând designul futuristic cât și cel contemporan, Panourile Radiante Uden-s Design, te transportă într-o lume fantastică. Pictate manual într-un câmp electrostatic, designerii Uden-s reinventează natura și elementele ei. Infiltrând ingeniozitate pentru a îmbracă pereții locuințelor dumneavoastră cu rafinament, stil și căldură! Arta Uden-s ia o multitudine de forme grafice și o estetică aparte, încercând să aducă ochii privitorului într-o zonă stilată, atât conceptual cât și vizual. Inspirați atât de natură cât și de artă orientală, de ilustrații contemporane și folclor, istorie și misticism, Panourile Radiante Uden-s conțin laitmotive moderne unde pot fi apreciate și folosite în orice spațiu locativ sau birouri. Panourile radiante oferă căldură, viață și personalitate celor mai complexe interioare!

Decor magic, desprins din poveste!

O altă latura a design-ului Uden-s reprezintă partea de picturi decorative pentru copii. Cea mai bună modalitate de a crea un mediu plăcut și fascinant pentru copilul dumneavoastră este aceea de a-i decora locul în care își petrece cel mai mult timp, deoarece dezvoltarea emoțională și intelectuală a copilului poate fi influențată și de modul în care este amenajată camera lui.

Deoarece copii trăiesc într-o lume a culorilor, iar culorile le transmit anumite mesaje, Panourile Uden-s Kids prind viață prin forme și culori vii cu ființe mitologice aduse din povești și basme.

Din pasiunea pentru frumos, gama Uden-s Kids, crează o atmosfera veselă, ce invită la joc și voie bună, condimentate cu tonuri vii și energizante!

Scoate în evidență frumusețea și confortul spațiului tău cu panourile radiante design.

  • Stil: O multitudine de culori și nuanțe, de forme și modele, toate pictate manual ce mizează pe un decor modern, unde o astfel de piesă va fi cu siguranță un accent puternic de culoare într-un interior locativ sau chiar birou.
  • Siguranță: Panourile Radiante au densitate de piatră și caracteristicile granitului ceramic. Sunt rezistente, cu o durata de viață mare, izolație ridicată și siguranță la incediu. Garanția de producător este de 5 ani, iar durata de utilizare este de 25 ani.

  • Economice: Faceți o economie majoră la achiziționarea unui sistem de încălzire Uden-s, fără întreținere anuală și un consum mult mai mic față de alte surse de încălzire. În funcțiune, panourile radiante sunt cu până la 50% mai economice decât celelalte sisteme de încălzire.
  • Ecologice: Panourile Radiante Uden-s sunt realizate doar din materiale naturale din depozite ukrainene, germane și italiene. Compoziția panourilor nu emite substanțe toxice nocive când sunt încălzite.

Panourile Uden-s Design- echilibru si armonie intre estetica si functiune!

Ansamblu de panouri cu corpuri independente, care pot fi mutate cu ușurință și amplasate după dorința, a plecat de la îmbinarea mai multor cerințe funcționale dar și estetice. Dincolo de rolul estetic, pereții acoperiți cu un ansamblu de panouri radiante, au și funcție practică, versatilă, ușor de montat și repoziționat, lăsând elementele integrante să comunice între ele. Prin respectarea proporțiilor artistice și atent armonizate, accentul se pune pe crearea unei atmosfere surprinzătoare, ce poate transformă orice spațiu, într-o zona plină de elegantă și modernism totodată.

Integrarea armonioasă a fiecărei piese din set, completează cu elegantă întregul peisaj ce spune o poveste, o îmbinare de elemente ce în combinație cu cromatică preluată de la piesă principala, crează o senzație de călătorie virtuală, fie în mijlocul naturii, fie într-un spațiu futuristic reinventat. Efectul obținut prin îmbinarea în mod estetic și rafinat a panourilor, unde continuitatea ideii alese, modifică întreagă amenajare, în concordanță cu tema și nuanțele încăperii, adaugă o notă de distincție integrând decorul interiorului.

Astfel, Panourile Radiante UDEN Design îmbină mai multe funcțiuni, în aceeași încăpere, oferind cursiv o zona de relaxare fuzionata cu încălzirea spațiului, punând accent pe cerințele estetice.

Ecoterm Optim Clima vă propune o abordare diferită când vine vorba de alegerea soluției de încălzire dar și de crearea unui concept de design interior personalizat! Vrem să aducem culoare în căminul tău și să te ajutăm să descoperi plăcerea de a locui într-un spațiu exact cum ți-ai dorit, atât estetic, cât și funcțional, unde fiecare Panou Radiant Uden-s să fie adaptat stiluluit tău și să-ți reflecte personalitatea!

Pentru mai multe detalii despre panourile radiante și cum funcționează aceastea ca sursa de încălzire vă invităm sa citiți articolul nostru:

Panouri Radiante Uden-s si principiul de functionare

Articole similare

Lasă un răspuns