Blog

Gama de centrale termice ONE de la ARISTON

cazane ariston

Gama de centrale termice Ariston ONE face, cu adevarat, furori pe piata centralelor pe gaz in condensatie, in ultimul an. Pe drept numita cea mai avansata tehnologic, centrala Ariston reuneste ideea de conectivitate Smart si confort cu cea de practic si eficienta.

Ariston este specialistul mondial in produse de incalzire si apa calda menajera. Ariston este parte a grupului Ariston Thermo, lider mondial în domeniul confortului termic.Compania Ariston ofera oamenilor din întreaga lume solutii pentru confortul lor.

Nou este putin impropriu spus, deoarece gama de centrale termice ONE a fost lansata acum 3 ani, insa nici pana astazi nu a fost depasita de un alt produs de pe piata. Mai mult, producatorii au facut un redesign al centralelor termice cu condensare, inlocuind fiecare component cu unul mult imbunatatit.

Printre cele mai proeminente caracteristici ale celor 3 modele de centrale termice Ariston (24 kW, 30 kW si 35 kW) pe care gama ONE le cuprinde, putem aminti, pe scurt, cateva acum, urmand sa intram in detalii despre celelalte in cadrul acestui articol. Asadar, centrala termica cu condensatie Ariston ONE este:

  • Conectate, multumita aplicatiei Ariston NET, puteti sa controlati centrala de la distanta in orice moment;
  • Smart, sunt recunoscute pentru functiile lor inovative, care va ajuta sa interactionati cat mai putin cu centrala termica;
  • Eficiente, multumita ultimelor tehnologii folosite si materialelor de cea mai buna calitate din care sunt facute componentele;
  • Economice, permitand utilizatorilor sa economiseasca pana la 35% energie.

Noua gama de centrale termice ONE de la ARISTON

Centralele termice Ariston ONE sunt recunoscute pentru eficienta lor. Ingrijite corespunzator, acestea va pot ajuta sa economisiti pana la 35% gaz, au o durata de viata de pana la 15 ani si va pot ajuta sa scadeti consumul de apa, multumita functiei de pastrare a apei calde pana la 30 de minute de la ultima folosire.

Pentru a va ajuta sa personalizati usor orice nevoie aveti, functiile implementate sunt extrem de inovative si axate pe ideea de confort. De exemplu, este suficient sa setati temperatura dorita o singura data, intr-o saptamana, multumita functiei Programare, astfel incat centrala termica sa porneasca si sa se opreasca exact la ora dorita in fiecare zi.

 

Administrati si controlati centrala termica de oriunde

Este simplu sa controlati centrala termica ARISTON ONE de oriunde. Temperatura poate fi incalzita sau racita intr-un mod simplu, iar apa calda va poate astepta atunci cand ajungeti acasa, prin simpla folosire a telefonului mobil.

 

Folositi doar energia de care aveti nevoie si economisiti

Multumita functiei de monitorizare a consumului, dar si printr-o programare eficienta a utilizarii, energia folosita de catre aceasta centrala termica poate fi economisita cu pana la 35%!

interior centyrala termica ariston

Mai mult, eficienta sezoniera a gamei de centrale termice Ariston ONE este de 94%, puterea nominala fiind de 108%.

Intretinerea are un pret mic, multumita accesului frontal la componentele principale, modalitatii de diagnosticare usoare si accesului imbunatatit la panoul de control.

Suport tehnic disponibil permanent

Service-ul centralei termice ARISTON ONE poate fi facut de la distanta, majoritatea defectiunilor tehnice putand fi reparate prin intermediul software-ului. Teleasistenta este un serviciu prompt si bine pregatit, astfel incat, atunci cand centrala termica va avea o problema, veti primi o notificare pe telefon care sa va anunte.

Instalare in doar 3 pasi, garantia centralei termice Ariston ONE

Instalarea aplicatiei necesare pentru a folosi centrala termica de la distanta se face in doar 3 pasi:

  • Instalarea accesoriului de termoreglare, asa cum este Termostat WI-FI programabil Ariston CUBE S NET.
  • Inregistrarea contului prin care va fi monitorizata centrala termica pe care o aveti.
  • Configurarea retelei Wi-Fi pe care o va folosi centrala termica si inregistrarea produsului dumneavoastra.

Aplicatia Ariston NET folosita pentru modelele ONE de centrale termice poate fi descarcata gratuit de pe App Store si Google Play. Numarul de telefon pentru call center-ul si service-ul centralei termice ARISTON este 0373 788 276.

GARANTIA OFERITA PENTRU CENTRALA TERMICA ARISTON ONE ESTE DE 7 ANI. Asta deoarece materialele puternice si foarte rezistente folosite pentru componentele de baza si produse dezvoltate sunt verificate si testate foarte atent pentru a se obtine o performanta de durata si o eficienta sporita.

Electro Optim Clima recomanda cu draga inima centrala termica in condensare ARISTON ONE, stiind ca aceasta va aduce confort in casa dumneavoastra si ca nu veti regreta nici o secunda. Centrala termica Ariston este fiabila, economa, sigura si silentioasa, bine tehnologizata si cu un raport calitate – pret foarte bun!

Lasă un răspuns