Blog

Solutii de incalzire pentru terase si hale

incalzire pentru spatii inalte

Sunteti in cautarea unei solutii de incalzire pentru terase, hale si alte tipuri de spatii? Comercializam panouri radiante cu infrarosu Swpro 2000 Sunway, pentru spatii comerciale si industriale, cu o putere termica de 1 kW, 1,3 kW, 1,5 kW si 2 kW.

Cu o temperatura atinsa de 200-270 grade Celsius, panourile radiante cu infrarosu Swpro 2000 se agata de tavan, la o inaltime de aproximativ 2,5-3 metri, cu lanturi, pentru siguranta. In functrie de puterea lor termica, ele pot incalzi o suprafata de:

 • SW-PRO 1000: 10 metri patrati
 • SW-PRO 1300: 13 metri patrati
 • SW-PRO 1500: 15 metri patrati
 • SW-Pro 2000: 20 metri patrati
panou radiant swpro

Un panou radiant pentru incalzirea spatiilor inalte

Facut din otel, acest panou radiant reprezinta o solutie optima de incalzire pentru incaperile cu pierderi mari de caldura. El ofera un con de caldura deasupra zonelor unde este amplasat, instalandu-se la o inaltime de 3-5 metri, agatat de o structura de rezistenta.


Acest panou radiant are un design inovativ, prin care se obtine o caldura placuta si suficient de puternica pentru a incalzi chiar si aerul exterior. Cu o eficienta termica crescuta multumita acestui aspect, un astfel de panou distribuie uniform caldura, spre zona necesara a fi incalzita.
Cateva caracteristici principale ajuta acest tip de panou radiant sa ofere calitate termica ridicata:

 • Carcasa din otel inoxidabil: care protejeaza panoul radiant de umezeala si praf, nepermitandu-le acestora sa intre in interiorul lui. Astfel, el poate fi folosit chiar si in spatiile care au umezeala sau in care traficul sau diferitele activitati ridica praf.
 • Izolatie termica: astfel incat amplasarea lui intr-un mediu rece, de exemplu, nu are nici un efect asupra elementelor din interiorul sau, permitand o functionare optima chiar si in conditii de inghet.
 • Suprafata reflectorizanta ajuta la distribuirea caldurii in mod uniform, spre utilizator, nefiind pierderi termice pe deasupra. Astfel, aveti siguranta ca obtineti 100% eficienta termica.
 • Elementul de incalzire are un diametru crescut, pentru a se obtine un randament termic eficient si optimizat, si o durata de viata nelimitata, nefiind necesara inlocuirea lui dupa cativa ani de folosinta.
Panou radiant cu infrarosu Swpro 1000 Sunway optimclima

Panou radiant cu infrarosu SWPR: avantaje

Un panou radiant cu infrarosu Swpro 2000 Sunway este o solutie de incalzire pentru hale ideala. Nu doar ca veti economisi spatiu important pentru productia dumneavoastra sau serviciile pe care le oferiti, in timp ce obtineti o eficienta termica ridicata, insa veti beneficia si de urmatoarele avantaje:

Panou radiant cu infrarosu Swpro 1000 Sunway pentru spatii mari
 • Sunt economice:  incalzirea unei hale sau a unui spatiu de lucru costa mult. Prin folosirea de panouri radiante pentru tavan, insa, puteti economisi pana la 60% din pretul obisnuit al incalzirii.
 • Incalzire precisa: mai mult, nu doar ca veti cheltui mai putini bani pe incalzire, insa veti putea sa le amplasati astfel incat sa incalziti doar acele suprafete necesare. De exemplu, spatiile in care stau echipamentele pe care le folositi mai rar au nevoie de o temperatura mai mica decat cele unde personalul lucreaza constant. De asemeni, poate un echipament ofera o temperatura mai mare in jurul sau decat un altul. Incalzirea cu panouri radiante pentru tavan va ofera control complet  asupra acestui aspect, putand, prin acest aspect, face economie din multe puncte de vedere.
 • Garantia calitatii: panourile radiante cu infrarosu Swpro 2000 Sunway au o garantie de 5 ani, la o durata de viata de 30 de ani. Prin acest fapt, vi se garanteaza siguranta absoluta a acestora, dar si durabilitatea lor, nefiind nevoie de cheltuieli neprevazute de intretinere.
 • Instalare usoara: instalarea acestor panouri radiante este universala, indiferent de mediul in care sunt puse. Ele se agata cu laanturi de tavan, pereti, structuri de cladiri, intr-un mod usor si rapid. Intr-o singura zi, puteti rezolva intreaga problema a incalzirii halei dumneavoastra.
 • Carcasa din otel inoxidabil si componente europene: productie de serie, toate componentele acestor panouri radiante cu infrarosu sunt facute in Europa. Otelul inoxidabil garanteaza durabilitatea produsului, acesta avaand o grosime de 0.85mm-1mm.
 • Element de incalzire puternic:  Sunway au implementat in aceste panouri radiante un element de incalzire de 2 ori mai puternic decat in alte produse de acest tip. Astfel, diametrul elementului de incalzire este de 10-12 mm, permitand incalzirea unei suprafete de 19 mp cu doar 2 kW.

Panou radiant cu infrarosu SWPR: concluzii

Asadar, daca sunteti in cautarea unei solutii de incalzire pentru exterior, pentru terasa dumneavoastra, terasa localului pe care il administrati, terenul de sport, hala industriala, service-ul auto etc, acest tip de panouri radiante va pot ajuta sa obtineti temperatura dorita practic si cu buget redus.

Voi discuta, in randurile care urmeaza, despre cel mai puternic dintre aceste panouri pe care le comercializam, cel de 2 kW. Panoul radiant cu infrarosu Swpro 2000 Sunway pentru spatii mari costa doar 1250 de lei si incalzeste pana la 19 mp, 95 mc sub el.

 • > Acest panou radiant cu infrarosu este o solutie optima de incalzire pentru incaperile cu pierderi mari de caldura.
 • > Este o solutie de incalzire pentru incaperi mari sau cu tavanul inalt.
 • > Acest tip de panou radiant se instaleaza deasupra zonelor de lucru in care stau personalul sau echipamentele.
 • > Se instaleaza la o inaltime de 2,7 m sau mai mult, agatate de tavan, pereti si alte tipuri de structuri.
 • > Pot fi conectate la un termostat sau la un intrerupator on/off
 • > Se pot monta si in unghi de 45 de grade.

Lungime: 1522 mm

Latime: 150 mm

Adancime: 44 mm

Masa: 6 kg

panou radiant pentru spatii mari
Daca doriti sa cumparati acest produs, accesati link-ul acesta.

Lasă un răspuns