Blog

Totul despre Panoul Teploceramic! Raspunsurile intrebarilor sunt aici!

panou radiant teploceramic

Eco 2

Sigur și ecologic-panoul radiant Teploceramic nu usucă aerul, nu emite substanțe nocive, nu se teme de căderile de tensiune

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un încălzitor Teploceramic?

Atunci când alegeți un panou teploceramic trebuie sa aveți în vedere următoarele caracteristici:

1. Temperatura elementului de încălzire, respectiv lungimea de undă.

2. Tipul elementului de încălzire.( Alegem panourile IR doar cu element de încălzire de tip închis. Încălzitorul nu trebuie să fie vizibil și să nu intre în contact cu aerul. Încălzitoarele electrice cu încălzitor închis nu usucă aerul și nu emit mirosuri neplăcute.)

3. Grosimea metalului.( Dacă vorbim despre panouri de încălzire, grosimea metalului ar trebui să fie de cel puțin 0,85 mm – 1,00 mm, astfel încât încălzitorul să nu se crape în timpul încălzirii și răcirii.)

4. Vopsirea metalului. (Trebuie să existe o culoare interioară și exterioară a corpului.)

5. Calitatea plăcii ceramice (pentru încălzitoare ceramice). (Când vorbiți despre panouri ceramice cu infraroșu, acordați atenție netezimii suprafeței și structurii acesteia. O placă ceramică bună este lucioasă, fără incluziuni, gropi și alte defecte. Denivelările pot fi ușor identificate prin trecerea mâinii peste panou.)

6. Material de lipire în interiorul încălzitorului. (Este imperativ să aveți o soluție specială ecologică cu care se toarnă elementul de încălzire. Este IMPOSIBIL ca încălzitorul să fie fixat cu ciment, bitum, crampoane sau chiar mai rău cu bandă de construcție – nu vă mirați, ați văzut acest lucru!)

Panou Radiant Metalic cu Termostat SWG RA 1000W int

Ce model de panou Teploceramic ar trebui să alegi?

Pentru a alege un model de panou Teploceramic, trebuie să cunoașteți zona camerei și caracteristicile acesteia (înălțimea tavanului, izolația pereților, calitatea ferestrelor). Dacă o cameră cu pierderi mici de căldură, adică pereții sunt izolați, nu există curenți de aer, atunci trebuie să alegeți încălzitoare electrice în funcție de zona pe care o pot încălzi. Zona de încălzire este indicată în specificațiile pentru fiecare panou.

Panou Ceramic TCM Ra 750W 692239

Care este costul mediu al unui panou Teploceramic?

Prețul minim al panou Teploceramic pentru o casă este de 499 lei. Modelul TC 395 este o opțiune bugetară care poate încălzi o cameră de până la 8 m2. Costul mediu al unui încălzitor electric Teploceramic este de aproximativ 815,00 lei. Acesta este un model ТСМ RA 550 (suprafață de încălzire de până la 11 m2) cu un regulator încorporat. Și prețul maxim pentru un panou de perete este de aproximativ 1100,00. Acesta este costul convectorului ceramic TCH-RA750  cu regulator încorporat. Un convector electric încălzește camera cu radiații infraroșii, iar convecția suplimentară ajută la încălzirea aerului.

Care sunt cele mai populare încălzitoare în 2021?

Aceste panouri Teploceramice u cucerit piața datorită economiei lor și a proprietăților lor de încălzire.

Convectoarele ceramice câștigă popularitate , care combină două tipuri de încălzire – infraroșu + încălzire cu aer cald. Un panou cu infraroșu este mai eficient atunci când este necesar să încălziți rapid o cameră.

Nou din 2020 – un suport pentru prosop, încălzitor din ceramică , are toate șansele de a deveni unul dintre cele mai populare modele de încălzitoare. Funcționează 2 funcții simultan: uscarea lucrurilor + încălzirea băii. Corp din oțel inoxidabil, față ceramică – contribuie la o durată lungă de viață.

Panou radiant cu uscator de prosoape TCMT800 Teploceramic

Lasă un răspuns